Програма за награждаване на трофейни риби

Програма за награждаване на трофейни риби

С програма за награждаване на трофейни риби риболовен сайт риболов до дупка признава и възнаграждава уменията Ви за риболов.

Общи правила за сладководни и соленоводни риби:


Наградите за трофейни риби се връчват в края на всяка календарна година. Може да я спечели всеки риболовец, който улови и покаже най-голямата риба от сътветния вид, посочен в категориите.
Специалната Награда за Риболовец на годината се присъжда на риболовеца с най-много преглеждания, харасвани и споделяния на публикацията, без значение от категорията и размера на рибата.

Наградите се предоставят от риболовен магазин Ribata.Eu и са във вид на ваучери за пазаруване от риболовния магазин на стойност от 100лв.


Заявките се подават в официалния формуляр за декларация от бутона ПОКАЖИ ТРОФЕЯ.
Рибата трябва да бъде уловена по законни методи.
Рибите трябва да бъдат въведени в рамките на 30 дни след улавянето.
Рибите, уловени в частни, арендовани и други паткарници, не отговарят на условията.
Рибата трябва да се лови по време на разрешения период в България.
Ясни снимки на рибата трябва да придружават формуляра за показване. Поне две снимки са необходими, едната снимка трябва да включва риболовеца, който държи рибата, а другото изображение да показва рибата до измервателно устройство (аршин, метър или рулетка), за да се покаже ясно дължината на рибата. Придружаваща снимка трябва да бъде направена на мястото, където е била уловена.

Рибата не може да бъде взета от мястото и след това транспортирана обратно. Дължината се измерва от върхът на муцуната до края на опашката.


Subscribe US Now