Общи условия за ползване

Лица под 18г. могат да направят поръчка от интернет магазина само с участието на родител или настойник. 

Цените на стоките в онлайн магазина са в български лева с включен ДДС !

Поръчаните стоки  се доставят  до офис на Еконт. В този случай Вие заплащате на куриера  сумата на продуктите и доставката която е 5лв.

Срока на доставка е от 2 до 3 работни дни.

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ  в офиса на Еконт или на куриера, който доставя пратката.

В случай, че наличността е изчерпана и се очаква доставка или непредвидени обстоятелства, затрудняващи екипа обработващ поръчките, срока може да е по-дълъг. Клиентът ще бъде уведомен за това.

Поръчки направен след 16 ч., се обработват на следващият ден.

Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни поради невъзможност за доставка от страна на куриерите.

В случай на невъзможност да извършим поръчката ще се свържем с вас.

Срока на доставка е от 2 до 3 работни дни.

 Всеки, който възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия на Риболов до дупка може да го направи по един от следните начини:

 1. С е-mail на   ribolovdodupka@abv.bg    като посочи задължително телефон за връзка, адрес за доставка,град,имена и офис на Еконт,от където ще си вземе стоката,  / данни за фактура, ако желае такава/ и да опише артикулите, към които проявява интерес.

 2. Чрез бутонът „ПОРЪЧАЙ” в сайта.

 3. Чрез заявка на GSM: 0885632994

 Ако продукт от Вашата заявка е изчерпан, но все още фигурира в нашия сайт ние ще се свържем с Вас, за да уточним поръчката.

 В случай на неточни данни – имена, телефон и адрес или при невъзможност да се свържем с Вас, то тя се счита за НЕВАЛИДНА и няма да бъде изпратена.

 http://ribolovdodupka.eu  си запазва правото без предупреждение да прави промени в дизайна на сайта, в характеристиките на продуктите и в цените им.

 

Сайтът ви дава възможност да изпращате коментари за всеки продукт, да задавате конкретни въпроси, да давате предложения и идеи, но в случай, че тези коментари са противозаконни, неприлични, опасни, заплашителни и уронващи авторитета на трети лица, http://ribolovdodupka.eu си запазва правото да премахва и редактира такова съдържание.

Продуктите, които могат да бъдат върнати трябва да бъдат в оригинална опаковка, безупречен търговски и технически вид.

За всички неуредени въпроси в Общите условия, между магазин http://ribolovdodupka.eu и Клиентите се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.